Mannenactiviteiten

Wij organiseren activiteiten gericht op elkaar ontmoeten en samen een goede tijd hebben voor mannen die op welke manier dan ook verbonden zijn met Baptistengemeente Het Baken. Dit kan zijn direct, maar ook indirect via een buurman, neef, oom, tante, collega, enz.

Gedurende het kalenderjaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd die voor iedere leeftijd (12+) interessant kunnen zijn. Hierbij staat al een aantal activiteiten vast, maar er zijn ook aanvullende activiteiten die ieder seizoen weer anders zijn.

Activiteiten

  • Nieuwjaarsborrel: voor een goede start van het nieuwe jaar
  • Mannenontbijt: tweemaal per jaar organiseren wij een mannenontbijt waar samenzijn centraal staat. Naast het gezamenlijk nuttigen van een ontbijt, wordt er ook altijd een spreker uitgenodigd die de geestelijke voeding verzorgt
  • Barbecue: ter afsluiting van het seizoen
  • BAM-wisselbokaal

 

Niets is zo mooi als onderlinge competitie. Het beste in de man naar boven halen. Hiervoor hebben we de BAM-wisselbokaal in het leven geroepen. Met wisselende activiteiten is deze te winnen en natuurlijk ook te verdedigen. Misschien ga jij er de volgende keer wel met deze felbegeerde beker vandoor! De vorige prijzen vielen met sjoelen, bowlen en de bibberspiraal. Wellicht ben jij de volgende winnaar!

Kosten
De kosten verschillen per activiteit en zullen dan ook duidelijk gecommuniceerd worden.

Aanmelden / Meer informatie?