Crèche

Is jouw kind 0 tot 4 jaar? Dan kan hij/zij naar De Pareltjes.
De allerjongsten heten we van harte welkom in onze crècheruimte ‘De Pareltjes’! De crèche is er voor kinderen die er elke zondag zijn, maar ook voor kinderen die een enkele keer langskomen. Iedereen is welkom!
Tijdens de dienst bieden we liefdevolle zorg en aandacht. Op een fijne en veilige plek mogen ze proeven van de liefde van Jezus.

Ons verlangen is dat ouders/verzorgers met een gerust hart en ontspannen de dienst kunnen bezoeken omdat ze weten dat hun kleintje in goede handen is. De oppas wordt altijd verzorgd door één volwassene, vaak aangevuld met een tiener die ondersteunt bij het spelen/de plasronde/drinken halen e.d.

Wat doen we zoal?
De meeste kinderen blijven tot aan het kinderlied in de kerk. Je mag er ook voor kiezen om meteen aan het begin van de dienst je kindje te brengen. Als alle kinderen er zijn, gaan we eerst met elkaar spelen. We hebben veel auto’s, een leuk keukentje, een poppenhoek en treinen met rails.

Na het spelen nemen we even de tijd om wat te drinken en iets te eten (wij zorgen daarvoor, tenzij je kind een allergie o.i.d. heeft). Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, vertellen we een Bijbelverhaal en doen er een (knutsel-)werkje bij. Zijn er veel jonge kinderen, dan zullen we voornamelijk spelen en liedjes zingen. Mocht je kind niet willen knutselen, dan is er volop de gelegenheid om lekker te blijven spelen.

Voordat in de kerkzaal de zegen wordt uitgesproken, worden de kinderen weer door de ouders opgehaald, zodat ook zij met Gods zegen naar huis gaan.

Vragen / Informatie?