Openluchtdienst m.m.v.: Dedicated to God

In deze openluchtdienst zal Bert van Drogen voorgaan en zal er veel samenzang zijn onder leiding van de band Dedicated to God uit Emmeloord.

De samenkomst begint om 10:00 uur en zal worden gehouden bij de muziekkoepel. Parkeren kan op het Steenwijkerdiep. Klik hier om een routebeschrijving te maken.

Voor de kinderen is er schminken en zijn er knutselactiviteiten. Ook is er crèche. De band zal 2 liederen speciaal voor de kinderen zingen.

Reserveren is niet verplicht omdat registratie ook ter plaatse kan.

Bij slecht weer zal de dienst worden gehouden in het gebouw aan de Dolderweg.

Deze ochtend zal er GEEN Livestream zijn!

Openluchtdienst 15-08-2021

Toelichting 1e collecte 15 augustus:
Deze collecte zal worden bestemd voor de onkosten die gemaakt zijn voor de openluchtdienst (band, posters, flyers, drukken van liedboekjes).

Toelichting 2e collecte 15 augustus:
House of Joy is een project van de stichting Efraïm. Deze stichting heeft projecten in Zuid-Azië, waar zij hulp bieden aan arme bevolkingsgroepen in afgelegen gebieden. House of Joy biedt ook hulp aan gehandicapte jongeren.

Bijdragen kunnen worden overgemaakt naar bankrekening NL41 ABNA 0482 6092 57 t.n.v. Baptistengemeente Het Baken of via de Givt app.

Datum

15 aug 2021
Expired!

Tijd

10:00

Locatie

Stadspark Rams Woerthe (bij Muziekkoepel) / Bij slecht weer: Kerkstraat 14 (geb. Het Baken) Steenwijk
Ramswoerthe, Steenwijk, Nederland
Categorie

Spreker

  • Bert van Drogen
    Bert van Drogen
    Eigen voorganger

    Bert is getrouwd met Gaby en vader van 3 kinderen. Al vele jaren is hij actief betrokken in de volle breedte van gemeentewerk. Daarin is het zijn verlangen dat velen bereikt worden met de reddende boodschap van Jezus Christus. Als gezin hebben zij twee jaar gewoond en gewerkt op een internationale kostschool voor zendingskinderen van WEC in Senegal. Momenteel volgt Bert de studie Godsdienst Pastoraal Werk aan de VIAA, om zich zo nog meer te bekwamen in de bediening als voorganger. Daarnaast is hij als zelfstandig ondernemer actief als interim manager binnen de zorg.